Jdi na obsah Jdi na menu

Prosba

28. 3. 2020

Vážení rodiče!

     Tentokrát se obracím na Vás. Vzhledem k tomu, že se nás zavření škol bude týkat ještě poměrně dlouhou dobu, měla bych na Vás prosbu. Ráda bych od Vás slyšela zpětnou vazbu. Zejména o tom, jak Vám vyhovuje zadávání úkolů, její množství, popis úkolů, zda byste raději s dětmi opakovali nebo se učili i něco nového, jestli třeba preferujete nějaké úkoly více nebo zda Vám vyhovuje jen vyplňování pracovních sešitů nebo kreativnější úkoly, projekty, apod. Předem ale říkám, že pokud byste chtěli nějakou vyloženě online výuku, tak to bohužel není v mých silách, jelikož je syn teď hodně náročný, jak jsme pořád doma a ne všichni mají běžně přístup k internetu. Za jakýkoliv jiný tip budeme rádi :)

     Budu ráda, když mi to popíšete u všech předmětů (včetně vlastivědy, přírodovědy, jazyků), které dostáváte, alespoň ve zkratce. Moc nám to pomůže, abychom se mohli dál zlepšovat. Budu ráda za jakoukoliv poznámku, kterou budete mít. 

     Vaši zpětnou vazbu mi pošlete, prosím, na mail nasisurikatici@seznam.cz nebo klidně na WA. Není to samozřejmě nijak časově omezeno, pošlete mi to, až budete mít čas. 

     Já v současné době pracuji na zpětné vazbě pro vaše děti, během tohoto týdne bych ji konečně chtěla poslat.

 

Moc děkuji za spolupráci, přeji pevné zdraví, 

užijte si víkend, pokud můžete a načerpejte energii do dalších dní.

KP